Apollo

Apollo Brass is een flexibel inzetbare groot koperensemble. We spelen zeer uiteenlopende muziekstukken. Van klassiek tot pop en van jazz tot kerkmuziek.  We maken muziek voor ons plezier en dat doen we op de meest uiteenlopende gelegenheden. We treden op in kerken, bij feestelijke gelegenheden, maar kunnen ook en officiële gelegenheid net dat beetje extra meegeven met onze muziek. Soms treden we op in een kleine formatie van vier personen, maar je kunt ons ook vaak genoeg in volle sterkte bewonderen wanneer al onze blazers en slagwerkspelers in actie komen.

Instrumenten
We bespelen slagwerk- en koperinstrumenten zoals cornetten, hoorns, drums, trombones, melodisch slagwerk, trompetten en tuba’s. Het mooie van brassmuziek is het grote contrast en de heldere klanken. Daardoor komt onze muziek eigenlijk overal goed tot zijn recht.

Serieus goede muziek maken
Samen maken we serieus goede muziek. Er is altijd volop ruimte voor een lolletje, maar er wordt ook flink geoefend. Eén keer in de week repetitie en regelmatig bijscholing.  En dat alles onder begeleiding van professionele dirigenten en docenten. Serieus goede muziek maken geeft ons toch de meeste voldoening!

Er is ruimte voor nieuwe leden
Apollo Brass bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten en daar mogen nog best wat nieuwe muzikanten bij. Want er is weinig zo leuk als samen muziek maken en we delen onze liefde voor muziek graag met anderen. Je hoeft geen instrument tot in de puntjes te beheersen om je aan te melden. Voor een gedegen opleiding kunnen we zorgen (ook voor volwassenen). Binnen een paar weken kun je al een beetje muziek maken.
Meer informatie over lid worden van Apollo
 
Steun Apollo Brass
Apollo Brass maakt al jaren muziek op en rond Walcheren. De instrumenten en het vervoer kosten natuurlijk allemaal geld. Wil je een bijdrage leveren aan Apollo Brass, dan stellen we dat zeer op prijs! En we zorgen dan natuurlijk ook gelijk dat onze mooie muziek op zo veel mogelijk plekken te horen blijft.
Lees meer over hoe je ons kunt steunen.