Lid worden

Wil je ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en hoe gezellig het is om dat met anderen te doen? Dan zit je goed bij Apollo Brass. We kunnen ervoor zorgen dat je een goede (en leuke!) muzikale opleiding krijgt door een gekwalificeerd docent (conservatorium-geschoold).

Laagdrempelig begin
Muziek maken lijkt misschien spannend of ingewikkeld, maar bij Apollo Brass leer je al heel snel je eerste noten spelen en binnen een paar weken maak je samen muziek. En dan kom je erachter hoe ontzettend leuk het is om dat te doen. Van daaruit leer je dan weer een beetje bij en voor je het weet, kun je een instrument bespelen, noten lezen en heb je heel veel lol tijdens de muzieklessen.

Begin met een gratis proefles
Je kunt kennismaken met ons tijdens een gratis proefles, eventueel gevolgd door een cursus. Bevalt dat goed, dan kun je lid worden van Apollo Brass en lessen gaan volgen aan de muziekschool. De kosten daarvoor krijg je vergoed via een korting op je lesgeld.

Flexibele locaties
De (proef)lessen geven we daar waar het handig is voor de jonge muzikanten in spƩ. Er is een oefenruimte in Domburg beschikbaar, maar net zo makkelijk verzorgen we lessen op locatie in Aagtekerke of ergens anders. Neem gerust contact met ons op om de wensen met ons te bespreken.

Aanmelden
Interesse? Bel of mail dan met Rob Broedelet op GSM: 06-21103405 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ook voor volwassenen
Bovenstaande informatie is van toepassing op (potentiƫle) jeugdleden. Maar ben je al iets ouder en heb je ook zin om muziek te maken? Dan kun je ook contact met ons opnemen via GSM: 06-21103405 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.