• Het koperensemble van Apollo Brass
    Het koperensemble van Apollo Brass
  • Het jeugdensemble van Apollo Brass
    Het jeugdensemble van Apollo Brass
  • Een muziekreis voor volwassenen
    Een muziekreis voor volwassenen

Workshop - les of embouchure-analyse Rene Henket

Veel koperblazers krijgen in de loop der jaren te maken met kleine speelproblemen. Deze problemen sluipen er vaak in de loop der jaren in zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Middels een embouchure analyse is het mogelijk deze problemen op te sporen en te verhelpen. De Embouchure analyse bestaat uit een ademhalingsmeting (spirometing), mondstukdrukmeting (Liptilt®) en een mondstukcamera opname (Lipcam®). De resultaten worden verwerkt in een uitgebreide schriftelijke analyse. Aan deze analyse wordt een embouchure- en studieadvies gekoppeld. De analyse met advies krijg je inclusief de opnames toegestuurd.

Leden van Apollo Brass en een aantal leden van zusterverenigingen hebben in november deze embouchure-analyse al gehad. Naar aanleiding van de vele positieve reacties hebben we Rene Henket nogmaals uitgenodigd in het weekend van 19 en 20 juni 2021 om een vervolg te geven aan de eerdere workshop- analyse.

Heb jij ook interesse in een embouchure- Analyse of een les van Rene Henket. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden voor 10 juni 2021 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is mogelijk:

1. embouchure-analyse: meer info over de embouchure-analyse kun je vinden op: http://renehenketmusicproductions.nl. Kosten; € 70,00

2. dat je een zelf gekozen stuk instudeert en aan de hand daarvan les krijgt. 1 Lesuur bedraagt € 45,00. Het is mogelijk langer dan 1 uur les te nemen.

3. dat het mogelijk is om verdere lessen met Rene Henket af te spreken. Eerste mogelijkheid is 8 - 9 of 10 oktober 2021. Hierbij kan dan de uitkomst van de analyse verwerkt worden in de les.

4. aanschaf lesboek Rene Henket. Kosten € 6,50.

De les is Coronaproef en conform alle richtlijnen. Bij het mailen van deze brief zijn we er vanuit gegaan dat de maatregelen zodanig versoepeld zijn dat het mogelijk is deze lessen te organiseren. Locatie; Schuttershof te Domburg

 

Attentie: 8 t/m 10 oktober 2021 te Domburg

Martien de Kam

Trombone – Tuba – Euphonium/Bariton Masterclass – Workshop – Les

 

Rene Henket

Trompet- Cornet Masterclass – Workshop – Les

Nadere info over dit jubileumweekend volgt nog.